pssst....



har nog återfått lusten till att skriva på familje-bloggen igen! Kika gärna dit! :)

Här har vi nog vilat lite från renoveringen... men vi ska nog ta i kragen och fixa det "lilla" på övervåningen. Men snart är det JUL och då njuter vi för fullo! Jag känner dock på mig att det blir full ös igen efter julen! Men vad vi ska göra vet jag inte riktigt.. det är så mycket man vill. Göra om Agnes blivande sovrum? Agnes betonar verkligen att rummet som Wilda sover i är hennes. Hon säger att hon bara "lånar" Wildas rum... jo det var så tänkt i början att Agnes skulle bara få använda Wildas rum tillfälligt. Agnes har till och med bestämt att ha den där "fågel" tapeten från PIP Intrade.. att en snart 4åring kommer ihåg detta än trots att vi pratat om det i våras. :)

Sen vill man renovera klart "hallen" i övervåningen med ny garderob/klädkammare... Småningom kommer även vi tapetsera om hela köket & matsalen. :)

Nej vi får ta ett i taget, för det innebär tyvärr mycket jobb i såna projekt.. :)

Resultatet


Ni kommer väl ihåg detta? ;)


Så här blev det och vi är riktigt nöjda.. här kommer julgranen få stå till julen. Kökssoffan kommer att åka in till matsalen igen och slagbordet kan man fälla ihop till liten! Praktiskt! :)


Lite mysigare bild... :)


Sköt fram soffan nära väggen som inte torkat klart än men jag kunde klart inte vänta! ;)
Ville ta kort och visa här på bloggen!


Mysig stämning!


Ikväll har gubben målat fönstret, blev riktigt fint!! Så skönt med mindre brunt från fönstret.. det bruna syntes så mycket som vi absolut inte gillade! Sen får det bli fönster målning i det andra rummet också som har en likadan fönster.

Nu är det inte så mycket kvar att göra, jag tror faktiskt att det är bara dörren kvar.. denna dörren som går ned till källaren. Den ville gubben ta bort tapeten som finns i mitten av dörren, och måla den istället till vitt. Ja det blir fint när det hela är klart! :)

Nya vardagsrummet i bilder

Hej! Hoppas allt är väl. Själv har jag varit sjuk och riktigt förkyld och nu först verkar det ge med sig, hoppas jag verkligen! I veckan kunde vi äntligen använda vardagsrummet igen. Efter en hel del spackel, slipning och målning. Väggarna blev så fint, nu slipper vi se dessa fula tapeter som lossnat och sprickor varstans! :)
Dock är rummet inte riktigt klart än, som listerna ska sättas dit och ny tvbänk består fortfarande på listan. Högtalarna åker nog ut så fort det nya tvbänken tagit sin plats.

Här tänker jag köra med bilder idag istället.


Ni kommer väl ihåg hur vardagsrummet såg ut innan? Lite tråkigt..


Rummet var så kul för tjejerna, när rummet ekade. Här var väggarna äntligen klara!


Fondtapeten från Sandberg. Tapeten är mörkgrå med silver(?) Tycker den ger en behaglig känsla, det ska vara mörkt bakom tv!


Vår vackra ljuslykta passar in!


Vill så gärna ha ny platt tv istället för tjocktv.. men det är ingen prio så det får vänta! :)


Dvd hyllan som blev rätt bra, vi hade vänt på tavellisterna så vi kunde ställa saker på dem istället. Bra och billigt..


Närbild..


Vår fina byrå som står bredvid soffan..


Tavlan som tjejerna gjort alldeles själva, den fick klart sättas upp på väggen. Den ger oss glädje, tjejerna hade det riktigt kul att få kladda sig med färg...


Väggen med tavlor, pinuppor och 50 tals gillar vi!


Vardagsrummet..

Kom på nu att vi ska måla fönstret i veckan till vitt! Vi har också köpt ny fönster bräda för den förra var så ful tyckte Johny så han slängde ut den! :)

Ha en underbar vecka!

RSS 2.0