Nya lekrummet

Det har varit otroligt mycket det sista dagarna och usb sladden ville inte visa sig fram heller tills nu. Det har varit en sorg här, vår älskade katt Prinsessan har oturligt gått bort i en olycka. Det är fortfarande svårt när hon tagit en stor plats i våra hjärtan men livet måste vidare. Vi kommer småningnom skaffa en ny katt av samma ras.

Nej nu till roligare saker. När vi började med lekrummet, så tyvärr blev det mycket mer att göra än vad man räknat med. Vi har fått spackla och slipa flera gånger på dessa väggar som vi inte vill tapetsera. Resultatet blev riktigt fint med dessa vita väggarna faktiskt! Inga sprickor, bulor eller fula märken som man kan se från spacklandet när man målat. Vi hade tänkt från början att tapetsera två väggar, men rullen räckte inte till 2a väggen så jag hoppade över detta och målade väggen till vitt istället. Jag är glad för det idag. Det är "lagom" rosa.. fastän jag funderar fortfarande om vi inte ska fortsätta med bården (gräset med söta fjärilar & insekter) på det andra väggen. Det får jag fundera ett tag till!




Kombinerat matsal och myshörna!


Ska nog sätta upp några hyllor ovanför soffan för att få mera plats för tusen leksaker ;-)

Visst är det bättre efter man tagit bort detta jättestora skåpen! Nu blev det mycket större i rummet och som ni ser blev det en "myshörna" med bord & stolar som man kan äta/fika vid. Vi har även köpt en ny tv till flickorna i veckan. Vilken befrielse! Nu kan flickorna ibland få se på tv/film medan vi kan få koppla av och titta på "vuxen" tv.. nu är vardagsrummet heller inte en "lekplats" längre ;-)

Vi har även köpt en gullig skänk som vi köpte för 65 kr och ska göra om till ett leksakskök! Mera bilder kommer senare så fort vi är klara med det nya leksaksköket!


Dessa söta figurerna, Barbidur & Barbalala som flickorna fick i julas!
Jag som längtat att få sätta upp dem, men nu så! :)

Renovering pågår i lekrummet



Jodå vi lever... men det har varit mycket jämt o hela tiden och jag har låtit bloggen och till o med mobilen legat på is också. Vi har annars haft underbara dagar! Vi har även hunnit med att åka på minisemester till High Chaparral. Nu när vi är hemma, har vi börjat med lite projekt.. fast vi har en hel del som måste göras. Tänk om det var 48 timmar istället för 24 timmar. När man har småbarn kan man inte räkna med att kunna "jobba" 8 timmar om dagen.. allting tar dubbelt lång tid när man har småbarn. Vi gör för det mesta av jobbet när barnen sover och när minstingen sover på dagarna. Då är stortösen oftast med oss och bygger, snickrar.. ja hon har en egen verktygslåda så det fungerar utmärkt!

Vi kommer bli klart med lekrummet till helgen och det är ett väldigt stort rum, som tidigare var ett vardagsrum. Där fanns det inbyggda skåp som jag tog bort och började med att riva tapeten. Det var som att dela ut papper, så lätt var det. Härligt att det gick så lätt och att det underlättar för oss. Vårat sovrum som var riktigt besvärligt, inget prata om det. Puh. Hehe.

Jo angående sovrummet, så är den nästan klart, små saker fattas som gardiner... och vi stormtrivs i sovrummet! :) Ska ta bilder på sovrummet någon dag och visa... och även vid trappan är det även småsaker. Det är så typiskt oss tyvärr att inte avsluta helt när man påbörjat något projekt. Men det är för det mesta som man får åka långt, som till Jönköping (10 mil fram o tillbaka) för att få det man behöver. Då är det dumt att åka bara för att köpa smått, men snart är det dags att åka dit när jag fyllt i listan vad som behövs! :)

Jag hoppas att jag uppdaterar snart igen, vi har även börjat lite i trädgården! Vi har kört med traktorn och tagit bort en gräsmatta och häckar som ska bli två nya parkering som verkligen behövs här. Har idag beställt stenar som vi ska anlägga med på tisdag! Vi har även köpt stolpar och vi ska bygga grindar, för att barnsäkra i trädgården nu när det börjar bli full fart på lill busfian. Bilder på det nya parkeringen kommer småningnom.

Ha en underbar helg!

RSS 2.0