Blogglusten & en ny skönhet

Våra underbara älskade flickor!

Det har tydligen inte blivit bra med bloggskrivandet, det beror mest på blogglusten som inte varit framme. Jag blir ofta bra trött varje kväll eller så prioterar jag att umgås med maken än att sitta vid datorn.

Det har varit mycket som vanligt, det känns som att det händer saker ständigt här men det är bara roligt! Idag har gubben varit borta med Agnes på mässa och kom inte förrän hem på eftermiddagen. Jag och lilla Wilda fick egentid tillsammans och det var mysigt! När hon väl tog sin tupplur på 3 timmar, hann jag göra mycket. Klippte häcken, några buskar och rensade döda blommor och rosor. Jag som inte har gröna fingrar precis, men det blev rätt fint!

Vi har fortsatt med staketet och grinden blev så bra! Det har regnat så mycket, förutom de 3-4 sista dagarna har solen tittat fram en hel del. I veckan hinner vi troligen göra klart det sista med staketet. Vi har fått en del beröm om staketet vilket känns kul!

Bilder på staketet med grinden kommer på en annan inlägg småningom!

Det har även varit ledsamt och svårt sen vår fina Prinsessan gått bort. Ja hon tog verkligen om våra hjärtan trots hon bara varit hos oss ett par månader! Men livet går vidare och jag ska nämligen åka och hämta en ny Birma katt imorgon! Skönheten heter Nellie och är lite annorlunda än Prinsessan som är vit och grå. Nellie är vit med mörkbruna tecken.

Fina Nellie. Ska bli mysigt att få lära känna henne!

Staketet


Dagens jobb.

Vi är nog mer än nöjda! Vi ska fortsätta och bygga grind så inga ungar kan busa sig iväg! Vi funderar fock fortsätta med staketet. Som ni ser på bilden, vill vi ha staket mot häcken och den går mot vägen. Vi får se om vi kommer göra det småningom för det är ganska mycket jobb. Men jag älskar det! Jag mår så bra av att såga, mäta eller skruva! :)

Nu är det dags att ha en skön kväll med film och lite smått & gott!

Comeback!

Nu hoppas jag verkligen att jag hinner skriva på bloggen lite oftare! Jag har tänkt börja skriva lite mer än bara om renoveringen så det kommer dyka några inlägg om vad som händer i vårt liv eller roliga kommentarer som småtjejerna kommer med. Har dock funderat lägga upp några lösenordskyddat inlägg, men vi får se hur jag gör med den saken och om ens jag orkar med det? Tycker dock att det blir massa krångel med lösenordskyddat också. Jag får isåfall annars stämpla alla korten som flickorna är med på. Återser hur det kommer bli!



I lördags kom vi hem efter två härliga veckor i Mallorca som vi åkte med mina föräldrar och syster med familj. Det har varit väldigt underbara dagar i värmen och ärligt talat kändes det skönt att vara därnere när vi fick veta att det regnade mycket i Sverige. Hihi. Det blev mycket sol & bad och mycket avkoppling vilket verkligen behövdes efter all renovering och mycket annat som vi tagit på oss innan dess!

I söndags åkte Johny iväg igen till Norge efter ha varit hemma med oss i hela två härliga månader! Nu kommer han jobba from måndag till torsdag då han kommer hem.

Nu framöver ska vi köra igång med grinden vilket som har dröjt för oss när mycket annat viktigare saker dykt upp som vi blev tvungna att göra innan resan. Men dessa viktiga punkterna är klara och nu tänkte jag börja med grinden i veckan. Jag och Johny är helt överens om hur staketet & grinden ska se ut. Det blir en "modern" staket, den som är "randig". (inte så lätt att förklara i text så ni får vänta tills vi blivit klara med grinden och staketet och bilderna kommer då!) Vi tog den eftersom vi tycker den passar bra med husets stil och staketet gör så att det blir mycket skyddat för insyn vilket ska bli skönt.

Denna vecka är flickornas sista vecka som deras "sommarlov", nästa vecka kör vi igång med att Agnes börjar på Myran medan jag inskolar Wilda på Snigeln... tänk vad tiden går. Min lilla bebis är ingen bebis längre! Två härliga flickor med två så olika personligheter. Men lika underbara är de! Min mammaledighet tar nog slut någon gång slutet av denna månaden. (Har dock inte bestämt oss än när) men iallafall blir jag arbetssökande igen och det ser jag verkligen fram emot! Det ska bli spännande se vart det leder till!

Ha en underbar vecka!


RSS 2.0