Nya lekrummet

Det har varit otroligt mycket det sista dagarna och usb sladden ville inte visa sig fram heller tills nu. Det har varit en sorg här, vår älskade katt Prinsessan har oturligt gått bort i en olycka. Det är fortfarande svårt när hon tagit en stor plats i våra hjärtan men livet måste vidare. Vi kommer småningnom skaffa en ny katt av samma ras.

Nej nu till roligare saker. När vi började med lekrummet, så tyvärr blev det mycket mer att göra än vad man räknat med. Vi har fått spackla och slipa flera gånger på dessa väggar som vi inte vill tapetsera. Resultatet blev riktigt fint med dessa vita väggarna faktiskt! Inga sprickor, bulor eller fula märken som man kan se från spacklandet när man målat. Vi hade tänkt från början att tapetsera två väggar, men rullen räckte inte till 2a väggen så jag hoppade över detta och målade väggen till vitt istället. Jag är glad för det idag. Det är "lagom" rosa.. fastän jag funderar fortfarande om vi inte ska fortsätta med bården (gräset med söta fjärilar & insekter) på det andra väggen. Det får jag fundera ett tag till!




Kombinerat matsal och myshörna!


Ska nog sätta upp några hyllor ovanför soffan för att få mera plats för tusen leksaker ;-)

Visst är det bättre efter man tagit bort detta jättestora skåpen! Nu blev det mycket större i rummet och som ni ser blev det en "myshörna" med bord & stolar som man kan äta/fika vid. Vi har även köpt en ny tv till flickorna i veckan. Vilken befrielse! Nu kan flickorna ibland få se på tv/film medan vi kan få koppla av och titta på "vuxen" tv.. nu är vardagsrummet heller inte en "lekplats" längre ;-)

Vi har även köpt en gullig skänk som vi köpte för 65 kr och ska göra om till ett leksakskök! Mera bilder kommer senare så fort vi är klara med det nya leksaksköket!


Dessa söta figurerna, Barbidur & Barbalala som flickorna fick i julas!
Jag som längtat att få sätta upp dem, men nu så! :)

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hejsan! Oj vad fint ni får i huset, men vilket stort jobb att göra om allt, ni är så duktiga så!

Säg till när vi kan åka ner till er o titta!

Vad tråkigt att nya katten är borta!

Kramar till er alla! Från barnens farmor

2010-07-18 @ 12:38:05
Postat av: Camilla

det blev snyggt, jag tycker inte att du ska sätta upp bården på andra väggarna för då blir det lite konstigt.... men det är vad jag tycker!

Vi har lekt byggare och uppackare idag! många lådor tomma nu! Ska köpa 3 billyhyllor till sen är ALLT klart när det gäller bokväggen men kanske kan det bli överhyllor också men det väntar vi lite med!

Kramisar

2010-07-18 @ 16:58:37
URL: http://rainred.blogg.se/
Postat av: Di

Oj, ni har gjort ett kanonjobb med rummet! Kram Di

2010-08-26 @ 21:14:28
URL: http://andijo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0